Wij openen onze deuren en doen mee aan de open dag voor bedrijven in Haaksbergen, die plaatsvindt op 17 juni. Het is goed om te horen dat er veel aandacht is voor het verduurzaming van de woning doormiddel van het gebruik van warmtepompen, zonnepanelen maar ook de Quooker en waterontharder. Is een verduurzaming product. En geeft ook nog eens veel comfort. 

Als u geïnteresseerd bent, en u wilt ons bezoeken op deze open dag, raad ik u aan om meer informatie te verzamelen over de deelnemende bedrijven en hun specifieke aanbod.Dit wordt binnenkort gedeeld in kranten en op diverse media.  U kunt contact opnemen met de organisatoren van het evenement om meer te weten te komen over de locatie en de openingstijden.

Als u specifieke vragen heeft over warmtepompen, zonnepanelen, Quooker of waterontharders en overige vragen, dan kunt u ook overwegen om deze vragen te stellen aan onze mensen die aanwezig zijn op de open dag. Zij kunnen u adviseren over welke oplossingen het beste aansluiten bij uw behoeften en budget.

Wij zien u graag.