Corona virus Michorius

Zoals u weet heerst er nu het Corona Virus. Wij hanteren de maatregelen van het RIVM- GGD en de rijksoverheid. Wij maken met regelmaat een update van onze werkzaamheden.

Update: 

01-05-2020  Wij zetten de werkzaamheden voort. Naast werkzaamheden buiten om het huis en nieuwbouw projecten maken wij ook afspraken met particulieren voor installatie- onderhoud- service werkzaamheden. Hierin maken wij de klant attent op de lopende maatregelen en zullen wij vragen of de gehele huishouden in gezonde toestand verkeerd. Wanneer onze monteurs anders doen vermoeden kunnen ze de werkzaamheden staken en maken wij een nieuwe afspraak. Onze monteurs moeten zich dan ook houden aan de volgende maatregelen.

  • Uiteraard gelden ook voor onze installateurs de algemene instructies voor persoonlijke hygiëne:
  • Was regelmatig je handen en droog je handen af met papier handdoekjes.
  • Maak regelmatig je tablet en telefoon schoon.
  • Als je moet niezen of hoesten, doe dit in je elleboog. En reinigt hij zijn handen door deze te wassen.
  • Neem papieren zakdoekjes mee en gooi deze na één keer gebruik weg.
  • Schud geen handen en houd minimaal 1.5 meter afstand van de klant.

16-03-2020 Wij zetten met gematigde pas onze werkzaamheden voort. Denk aan werkzaamheden buiten om het huis. Of nieuwbouw projecten. Tevens blijven wij service diensten draaien maar alleen voor ernstige problemen.

13-03-2020 Wij zetten tot nu toe gewoon onze werkzaamheden voort.

Wanneer u werkzaamheden bij ons heeft open staan de komende weken, en u heeft kenmerken van veelvuldig niezen, hoesten en u vertoont koorts uitbraken zouden wij het op prijs stellen ons hiervan te verwittigen. Wij maken dan onder voorbehoud een nieuwe afspraak.

U kunt ons altijd bereiken via de mail: info@michorius.com Telefoon : 053-5722339 Whats App: 06-13140860

Alvast bedankt voor uw begrip.