Diverse renovaties

Renovatie is in de breedste zin van het woord, voor alles wat bij renovatie en afbouw komt kijken. Wij verzorgen een totaal pakket dus geen tussen partij waar u moet communiceren.

Buiten onze zeer scherpe tarieven zijn vertrouwen en de gunning, factoren die uw besluit bepalen en u doen kiezen voor de renovatie door Michorius Installatiebedrijf.

Wij hebben onze kernwaarden hoog in het vaandel staan. Kwaliteit, service en klantgerichtheid, flexibel in denken en doen, betrouwbaarheid en onze mentaliteit waarin we graag voor onze klant een stapje extra zetten, zijn onze belangrijkste speerpunten.

Immers: niemand heeft baat bij slechte communicatie, slechte kwaliteit en rommel in de naaste leefomgeving! Wij dragen dan ook zorg voor het afvoeren van het bouw en rest afval.

Michorius Installatiebedrijf werkt uitsluitend met ervaren vakmensen die trots op hun werk zijn.

Meest voorkomende renovaties zijn wel de badkamers.

Een badkamer is al lang niet meer alleen een ruimte waar u zich opfrist voor of na een drukke dag. Vandaag de dag is baden en douchen pure verwennerij in een sfeervolle ruimte die van alle luxe en gemakken is voorzien. Een warme en krachtige waterstraal op de vroege morgen, een ontspannend (bubbel)bad na een drukke werkdag, uw kinderen schoon schrobben na een middagje buitenspelen, wij maken het voor u mogelijk met ons ruime assortiment aan badkamers en sanitair. Ruimte, comfort en ontspanning zijn de kernwoorden voor de badkamers van vandaag. Geheel naar uw wens, behoefte en budget kunnen wij uw badkamer inrichten.

U kunt kiezen uit bijvoorbeeld hoek-, vrijstaande- of traditionele baden, maar ook uit luxe douchecabines, sauna’s, stoomcabines, bubbelbaden en whirlpools. Wij voeren diverse A-merken, ook als het gaat om accessoires zoals designradiatoren, badmeubels, wastafels en vloer- en wandtegels. In onze showroom kunt u de waterstralen van de diverse douchesystemen ervaren. Langzaam wakker worden onder een krachtige douchestraal of het snel laten vol lopen van uw bad of whirlpool vraagt om een installatie met voldoende capaciteit en vermogen. Ook dit is vanzelfsprekend ons vakgebied.

Dit artikel delen via:

WhatsApp
Email
Facebook