EvoHome Honeywell

Een constant en prettig binnenklimaat zorgt ervoor dat het in de ruimte behaaglijk aanvoelt. Mensen voelen zich beter en gaan beter presteren als er een goed en gezond binnenklimaat is. Verwarmen, koelen en ventileren zijn in woningen de belangrijkste factoren die invloed hebben op het binnenklimaat. Door systemen goed op elkaar af te stemmen kan een optimaal en prettig binnenklimaat bereikt worden.

Door middel van een geavanceerde kamerthermostaat kan de temperatuur in uw woning ingeregeld worden volgens uw wensen. Precies de juiste temperatuur op het juiste moment van de dag. Een warme badkamer, een koele keuken en een behaaglijke woonkamer zullen het comfort in uw woning verhogen. Indien u naast verwarming ook een koelsysteem in uw woning wenst of heeft, dan kunnen beide systemen door middel van een regelstation op elkaar afgestemd
worden. Uw woning zal zowel ’s zomers als ’s winters prettig en comfortabel aanvoelen met een vrij constante temperatuur.
Door middel van het optimaal regulieren van de temperatuur in uw woning en de vertrekken onafhankelijk van elkaar te verwarmen, bespaart u energie en heeft u bovendien meer comfort. Minder energieverbruik en een beter en vooral gezonder leefklimaat in uw woning kunnen heel goed samengaan. Wij adviseren u graag wat het beste bij uw persoonlijke wensen en uw woning past.

Wilt u meer comfort in huis?

Meer comfort

u regelt gemakkelijk de temperatuur in elke ruimte afzonderlijk. Vanuit uw luie stoel thuis of vanaf een locatie buitenshuis.

Meer Controle

vroeger moest u nog naar de thermostaat lopen om de verwarming aan te zetten. Met evohome doet u dat met uw smartphone of tablet.

Minder energie

als u zelf de controle heeft over waar en wanneer u uw huis verwarmt, bespaart u zonder meer op uw energierekening.

Efficiëntie

laat evohome Wi-Fi zorgen voor de verwarming van uw huis

Waarom kiezen ze
voor
Michorius ?

De uitgevoerde werkzaamheden aan onze cv-installatie (installeren EVO Home) is door de monteurs op een keurige manier gedaan. Voorafgaande aan de installatie hebben wij een passend advies gekregen. De communicatie tussen ons en Yvonne/Pascal heeft altijd op een snelle en correcte wijze plaatsgevonden
Dhr. R
Ruurlo
Wij zijn nieuwe klanten van Michorius Installatiebedrijf.

Na een eerste prestatie (nieuwe radiator, nieuwe sturing en nieuwe programmering van onze Honeywell Evohome systeem) zijn wij zeer tevreden met alle prestaties van Installatiebedrijf Michorius.

Een verdiende aanbeveling.
Dhr. Normann
Neede
Dit bedrijf gaat mee met de tijd qua duurzaamheid en energie. Zijn zeer leergierig en brengt dit over naar de klant. Staan altijd open voor ideen en suggesties. Dit bedrijf luistert naar de wensen van de klant en handelt hiernaar, zijn zeer betrokken, dus zeker het aanbevelen waard!!
Mevr. C. Hofmeijer
Haaksbergen

Dit artikel delen via:

WhatsApp
Email
Facebook