Hout- Sfeer Haarden

Een haard in uw woonkamer zorgt voor sfeer en warmte. Of u nu voor een gas- of voor een houthaard kiest. Kiest u voor een houthaard dan kiest u voor de puurheid van een knappend vuurtje in uw woonkamer. Authentieke sfeer en de geur van verbrand hout zorgen voor pure comfortabele warmte. Eerst een paar kleine stukjes hout in de haard, daarna af en toe een groter blok en een aangename warmte vult de hele dag of avond uw woonkamer. Naast sfeer hebben de huidige houthaarden een vrij hoog rendement en zijn ze niet milieubelastend. Belangrijk is wel dat er gekozen wordt voor een haard met een vermogen dat past bij de grootte van de woonruimte.
Houthaarden zijn er in diverse stijlen, passend bij ieder interieur. Van klassieke tot moderne haarden,van inbouw tot vrijstaande haarden. Houtsfeerhaarden kunnen aangesloten worden op de cv-installatie. Dit geeft een nog hoger rendement omdat de warmte afkomstig van de haard ook in andere ruimten wordt benut.
Onze specialisten adviseren u graag over de diverse haarden en in onze showroom kunt u een keuze maken uit de vele designs. Wij zijn dealer van diverse toonaangevende merken en staan u graag te woord om te kijken wat uw specifieke wensen zijn.

Bij ‘warmte in huis’ denken we al snel aan onze verwarming. We verbruiken echter dagelijks ook veel warm water per gezin, zo’n 90 liter per dag. Het opwekken van die warmte kost energie. En omdat grondstoffen steeds schaarser worden, is het steeds belangrijker om optimaal gebruik te maken van bestaande energiebronnen. Om verantwoord om te gaan met deze energie kunnen wij u ook een assortiment energiezuinige CV haarden & kachels aanbieden.

Dit artikel delen via:

WhatsApp
Email
Facebook