Onderhoudservice & Huur cv-ketel

De gasketelwet is een regelgeving die van toepassing is op gasgestookte cv-ketels in Nederland. Volgens deze wet moeten alle gasgestookte cv-ketels regelmatig worden onderhouden om de veiligheid en efficiëntie ervan te waarborgen. Het onderhoud moet worden uitgevoerd door een erkende technicus.

Een contract voor cv-ketelonderhoud is een overeenkomst tussen de eigenaar van de cv-ketel en Michorius Installatiebedrijf. In ruil voor een periodieke vergoeding biedt Michorius regelmatig onderhoud aan de cv-ketel aan.

Het onderhoud van een cv-ketel omvat verschillende taken, zoals het reinigen van de ketel, het controleren van de gasdruk, het afstellen van de brander, het controleren van de veiligheidsvoorzieningen en het controleren van de werking van de ketel. Het doel is om ervoor te zorgen dat de cv-ketel veilig en efficiënt werkt en om eventuele problemen vroegtijdig te identificeren en op te lossen.

Het hebben van een contract voor cv-ketelonderhoud biedt verschillende voordelen. Ten eerste zorgt regelmatig onderhoud ervoor dat de cv-ketel optimaal blijft werken en dat het risico op storingen en uitval wordt verminderd. Daarnaast kan een goed onderhouden cv-ketel ook energiezuiniger zijn, wat resulteert in lagere stookkosten. Bovendien kan een onderhoudscontract vaak ook snelle service en reparaties bieden in geval van een storing.

Als u geïnteresseerd bent in het afsluiten van een onderhoudscontract voor uw cv-ketel, kunt u contact opnemen met tel: 053-5722339 of per mail naar: info@michorius.com  Wij kunnen u voorzien van meer informatie over het contract en de kosten die eraan verbonden zijn. Het is belangrijk om een betrouwbaar en ervaren servicebedrijf te kiezen dat voldoet aan de wettelijke vereisten en beschikt over gekwalificeerde technici.

Dit artikel delen via:

WhatsApp
Email
Facebook