Quooker of Boiler

Naast koud, warm en 100°C kokend water geeft de Quooker-kraan nu ook gekoeld en bruisend water. Daarmee zet je zó een pot thee of een kan limonade op tafel. En ook koken en afwassen wordt een eitje.

ACTIE – Bij aanschaf van een Quooker heeft u tot eind dit jaar 2023 de installatie gratis – ACTIE

vraag naar de voorwaarden

Nieuw bij ons in de showroom. Het belevingsmeubel met daarop diverse kranen van Quooker en een werkende Quooker kraan met alle functies die deze mooie kraan maar kan hebben. Dus kom naar onze showroom voor een ervaringsmoment.

Flex

De Quooker Flex is een combinatie van een kokendwaterkraan en een mengkraan, uitgerust met een flexibele uittrekslang voor extra bereik in de spoelbak. In combinatie met de CUBE geeft de Flex ook koel bruisend en gefilterd water.

Fusion

Koud, warm en kokend water komen uit één, eenvoudig en veilig te bedienen kraan: de Quooker Fusion. Je kunt er zelfs koel bruisend en gefilterd water uit tappen, als je hem combineert met de Quooker CUBE.

Nordic Twintaps

De Nordic kokendwaterkraan staat los van je gewone mengkraan op het aanrecht. Combineer hem met de Quooker CUBE en geniet van koel bruisend en gefilterd water, uit dezelfde kraan!

Wanneer u op zoek bent naar een ander merk kokendwaterkraan kunnen wij u natuurlijk een ander advies aandragen. Neem gerust contact op.

Keukenboiler

Wachten op warm water uit de keukenkraan; een bekende ergernis. Zonde van de tijd, het geld én het schone water dat ongebruikt door de gootsteen wordt gespoeld.
Een keukenboiler biedt uitkomst bij lang wachten op warm water uit de keukenkraan. Dit kan het geval zijn als de cv-ketel op zolder hangt, waardoor het water een lange afstand tot de keuken af moet leggen. Met een keukenboiler heeft u direct een royale hoeveelheid warm water in uw keuken en daarnaast kunt u water en energie besparen.

U kunt een keukenboiler laten leveren en installeren. Er zijn twee type boilers

Plintboiler

de meest compacte keukenboiler die verticaal en horizontaal geplaatst kan worden. Horizontaal past deze boiler achter de plint van uw keuken of berging.
Keukenkast boiler

Deze keukenboiler houdt dit water op temperatuur. Hierdoor heeft u alle comfortvoordelen van een keukenboiler, zoals direct warm water en onbeperkt warm water kunt tappen.

Dit artikel delen via:

WhatsApp
Email
Facebook