Waterontharder

Leuke actie momenteel met 1 gratis veldfles en 2 zakken zout-tablatten 25 kilo per stuk … samen een waarde van €50,- euro

stuur een mail naar : Info@michorius.com
 -Of een whatsapp bericht naar : 06-13140860  
 -Of bel met : 053-5722339

Een goede waterkwaliteit is belangrijk voor mens en natuur. Wanneer u kiest voor een waterontharder, dan zorgt u ervoor dat er onder andere minder chemische middelen in het riool terechtkomen. Deze giftige stoffen verontreinigen het water enorm.

Zachtheid van het water en zachtheid in uw portemonnee

Nog een voordeel van de waterontharder is dat u geen flessen water meer hoeft te kopen. Dit heeft te maken met de zachtheid van het water. Denk aan het laagje wat op een lekker kopje thee zit omdat er kalk in het water zit. De waterontharder zorgt ervoor dat er geen kalk meer in het water zit. Niet alleen de smaak is een stuk beter, maar ook draagt u een steentje bij aan milieu.
Nog een reden om te kiezen voor een waterontharder is de besparing op de schoonmaakmiddelen en zeep. Dit heeft wederom te maken met de zachtheid van het water. Het verbruik van deze chemische middelen zullen verminderd worden met 20%.
Verder zullen uw kosten van de energierekening omlaag gaan. Dit komt omdat de stookkosten omlaag gaan. De waterontharder zorgt ervoor dat het kalk uit het water wordt gehaald. Kalk is funest voor uw leidingen en radiatoren. Kalk zorgt ervoor dat de leidingen langzaam dichtslibben. Dit betekent dat er minder warm water door de leidingen kan stromen en u dus meer water verbruikt. Met een waterontharder voorkomt u dat er kalk in de leidingen komt en er dus geen verlies is van warm water en wat ervoor zal zorgen dat u minder energie zult gaan verbruiken.

Zorg voor je huid

Een hoog niveau aan zouten zoals calcium en magnesium, die we vinden in hard water, irriteert de huid. Mensen met eczeem en psoriasis kunnen baat hebben bij het gebruik van zacht water. Zacht water betekent water zonder kalk. De waterontharder zorgt ervoor dat kalk uit het water gehaald wordt en er dus zacht water uit de kraan komt.

Behoud de kleur van uw textiel

Wanneer je last hebt van een jeukende huid kan dit ook te maken hebben met het zeep of het wasmiddel wat je gebruikt. Met een waterontharder zorg je ervoor dat je minder zeep hoeft te gebruiken. Dit heeft te maken met het feit dat water met kalk ervoor zorgt dat de werking van zeep aanzienlijk afneemt. Dit zelfde geldt voor wasmiddel. Nog een bijkomend voordeel van zacht water is dat de kleuren van uw textiel langer mooi blijven.

Al met al veel voordelen van het gebruik van zacht water. Maar het grootste voordeel is natuurlijk het verminderen van de klachten van bijvoorbeeld eczeem of psoriasis.
Het is nog niet wetenschappelijk bewezen dat een waterontharder ervoor zorgt dat deze klachten volledig zullen verdwijnen. Wel zijn er tal van verschillende onderzoeken gedaan. En hierbij is naar voren gekomen dat bij gebruik van een waterontharder de klachten aanzienlijk verminderen.

Vraag een offerte aan via info@michorius.com Stuur dan enkele foto’s mee van de plek waar u denkt dat de waterontharder kan staan en of er een wandcontactdoos zit met een afvoerputje/afvoerbuis naar riool voor het spoelwater.

U kunt natuur lijk ook telefonische een afspraak maken om de situatie te bekijken. Bel met 053-5722339

Dit artikel delen via:

WhatsApp
Email
Facebook