Zink en Koperwerken

Het verwerken van zink- en koperwerk is nog zeer ambachtelijk. Het vereist een grote mate van vakmanschap. Het precies inmeten en het exact op maat maken en aanbrengen van goten, kilgoten, deklijsten en ander zink- en koperwerk vereisen de nodige precisie en deskundigheid.

De functie van de dakgoot wordt nog wel eens onderschat, maar niet zelden leidt een ondeugdelijke dakgoot tot vervelende lekkage binnen in de woning. Een goede en op de juiste manier aangebrachte dakgoot kan veel ellende en schade voorkomen. Voor de reguliere woning wordt tegenwoordig meestal gekozen voor zinken dakgoten, die standaard op de markt worden gebracht. Andere materialen voor de dakgoot zijn koper, aluminium, roestvrij staal en kunststof.
Naast de functie van de dakgoot is ook de uitstraling erg belangrijk. Vooral als het gaat om bijvoorbeeld oude boerderijen of historische gebouwen. Voor deze gebouwen wordt vaak gekozen voor koper, een duur maar zeer duurzaam en onderhoudsvriendelijk materiaal dat bovendien makkelijk te verwerken is.

Wij kunnen voor u het aanbrengen, herstellen en vernieuwen van uw koper- en zinkwerk verzorgen. Standaard vanaf fabriek, maar ook op maat gemaakt in ons eigen bedrijf. Zink en koper zijn duurzame materialen, die jaren meegaan zonder onderhoud. Belangrijk hierbij is wel dat het vakkundig en professioneel is aangebracht. Hiervoor kunt u bij ons terecht.

Waarom kiezen ze
voor
Michorius ?

Goede service.

Zaterdagavond cv stuk en zondagmorgen stonden ze er al.

Klasse.
Dhr. L. van Herk
Haaksbergen
Geweldig! Afspraak is afspraak en daar houd ik van. En zo hoort het ook, zelfs in de huidige tijd. Vakmanschap, betrouwbaar, vriendelijk en begripvol
Dhr. Martin
Haaksbergen
Bij problemen word er altijd naar een oplossing gezocht.

Hele persoonlijke benadering.
Mevr. Claudia
Haaksbergen

Dit artikel delen via:

WhatsApp
Email
Facebook