Installatiebedrijf Neede

Installatiebedrijf in Neede voor uw duurzame oplossingen

Al meer dan veertig jaar is Michorius werkzaam als installatiebedrijf in Neede en omgeving. Inmiddels is ons bedrijf een begrip geworden in heel Berkelland en Twente, waarbij onze insteek altijd blijft dat wij ‘gewoon’ willen blijven. Als familiebedrijf richten wij ons vooral op de particuliere markt. Dit doen wij met veel plezier.

Wij onderscheiden ons in de service, kwaliteit en betrokkenheid die wij bieden. Naast dat wij installeren zorgen wij voor het gehele traject: van idee tot realisatie wordt door ons als installatiebedrijf in Neede uit handen genomen. Hierbij wordt waar gewenst samengewerkt met verschillende bedrijven uit de regio. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning? Neem dan gerust contact met ons op!

U voelt zich beter in een optimaal geregeld binnenklimaat

Wij volgen de nieuwste en laatste ontwikkelingen in ons vakgebied waarbij wij blijven innoveren. Een belangrijk thema dat steeds meer speelt is duurzaamheid. Duurzame oplossingen zoals zonneboilers, zonnestroom, warmtepompen, warmteterugwin (WTW) zonnepanelen, ventilatie units en biomassakachels installeren wij regelmatig als installatiebedrijf in Neede. Wij beschikken over de juiste kennis en ervaring om deze duurzame producten te installeren.

Als installatiebedrijf in Neede adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze, zodat u het beste uit uw woning kunt halen. Duurzaam wonen en leven heeft volgens ons de toekomst. Onze duurzame systemen kunnen uiteraard gecombineerd worden met traditionele systemen.

Onze oplossing is meer comfort met energiezuinige systemen

In Haaksbergen is onze showroom gevestigd waar u verschillende duurzame en slimme oplossingen kunt vinden voor in en om het huis. Ook producten zoals gasgestookte en houtgestookte sfeerhaarden, CV ketels, douchesystemen en accessoires zijn te bezichtigen in onze showroom. Wij helpen u uiteraard met uw vragen, leggen het rendement aan u uit en laten u kennis maken met duurzame oplossingen en energiesystemen.

Duurzame energie is een bron voor de toekomst

Heeft u vragen over de duurzame mogelijkheden voor uw woning? Of bent u op zoek naar een installatiebedrijf in Neede voor ‘gewone’ installatiewerkzaamheden? Vul ons onderstaande formulier in of bel ons gerust op 053-5722339

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.