Loodgieter Eibergen

‘Loodgieter in Eibergen met spoed’

Al meer dan veertig jaar kunt u rekenen op ons als loodgieter in Eibergen en omstreken. Heeft u last van een kraan die blijft lekken, een gootsteen die niet meer goed doorspoelt of andere problemen waar u een loodgieter voor nodig heeft? Bel ons direct op 053-5722339.

Naast dat wij als loodgieter in Eibergen zo snel mogelijk voor spoedklussen naar u toe komen, leggen wij nieuw leidingwerk aan of zijn wij regelmatig werkzaam in de regio om verouderd leidingwerk te herstellen. Bij nieuwbouw, verbouw of renovatie kunt u ons inschakelen.

‘Sfeervol genieten van water en warmte’

Wanneer u een nieuwe badkamer laat aanleggen heeft u uiteraard een loodgieter in Eibergen nodig om uw badkamer geheel naar wens te laten installeren en aan te leggen. Waar een badkamer in vroegere tijden een ruimte was waar men zich even waste en vervolgens verder ging met de orde van de dag, biedt een badkamer tegenwoordig moderne faciliteiten voor ontspanning en luxe.

Als loodgieter in Eibergen zorgen wij ervoor dat uw badkamer een ruimte wordt waar u kunt ontspannen en waar u beschikt over de faciliteiten die u wilt. Denk aan een grote regendouche, een ontspannend (bubbel)bad na een hectische werkdag.

Na een middagje buitenspelen in de modder is het mogelijk om uw kinderen tegelijk schoon te schrobben in uw functioneel ontworpen en geïnstalleerde badkamer. Als familiebedrijf staan wij al veertig jaar voor ruimte comfort en ontspanning. Loodgieter Eibergen komt uw badkamer geheel naar uw wensen, behoeften en budget inrichten en installeren.

‘Wie neugt oe, kump kear kiek’n’

Investeren in duurzaamheid vinden wij van groot belang voor de samenleving. Door onze ruime kennis en ervaring met het installeren en plaatsen van duurzame oplossingen, kunnen wij u voorzien van het juiste advies. In onze showroom in Haaksbergen laten wij u graag verschillende duurzame oplossingen voor uw badkamer of voor andere woonruimten zien.

Wij voeren diverse A-merken om u te voorzien van het beste. Denk hierbij ook aan accessoires zoals designradiatoren, badmeubels, wastafels en verschillende douchesystemen. Als loodgieter in Eibergen is dit vanzelfsprekend ons vakgebied.

‘Vraag het aan uw loodgieter in Eibergen’

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Kom gerust naar onze showroom aan de Handelsstraat 9 in Haaksbergen of neem contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.