Wij zijn op zoek naar jou….

Wij zijn op zoek ………. 

Wij zoeken een nieuwe collega voor service en onderhoud – allround en leerling monteur. 

Als lokale specialist op het gebied van energiebesparing maken we een sterke groei door, dat is de reden dat we nu op zoek zijn naar kandidaten voor de functie van: 

Installatiemonteur allround/servicemonteur                          Leerling installatiemonteur                   Leerling servicemonteur 

Binnen ons bedrijf staan klantgerichtheid, klantvriendelijkheid en collegialiteit hoog in het vaandel. En staan open voor nieuwe leerlingen die een uitdaging niet uit de weg gaan in de nieuwe tijds installaties wereld.

De functie: 

Je beschikt over praktische kennis van de installatietechniek en vindt het belangrijk om deze kennis op peil te houden door het volgen van de nieuwste ontwikkelingen binnen ons vakgebied. 

Je hebt de ambitie om te groeien naar een zelfstandige service c.q. installatiemonteur die voldoende zelfvertrouwen heeft om de juiste keuzes te maken bij het oplossen van een storing, Je krijgt de beschikking over een goed uitgeruste bedrijf bus. 

Je bent van harte welkom om te solliciteren op deze vacatures. 

Bezit je: 

Een afgeronde opleiding MBO Installatietechniek (niveau 3 of 4) of wil starten met een van deze opleidingen.

Ambities hebt om door te groeien en die ambitie toon je door je verantwoordelijkheidsgevoel , daadkracht en kennis van de verschillende installaties te laten zien in de praktijk. 

Wij bieden: 

Wij bieden je een uitdagende functie als monteur installatietechniek binnen een klein, laagdrempelig, betrokken team. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Ons klantenbestand bevindt zich in de gemeente Haaksbergen en omstreken, wat resulteert in korte reistijden. 

Spreekt bovenstaande je aan, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. 

Installatiebedrijf Michorius

Handelsstraat 9

7482GW Haaksbergen

Bel met: 053-5722339  Mail naar:  info@michorius.com of via whatsapp 06-13140860 ( geen telefonische contact mogelijk via dit mobile nummer)

Dit artikel delen via:

WhatsApp
Email
Facebook

Warmtepomp keuzehulp

Vind de beste warmtepomp voor jouw woning en wensen. Vergelijk al onze merken en modellen.

Recent nieuws