Nordic Fire

Nordic Fire Finn Pelletkachel

Bent u op zoek naar een milieuvriendelijke manier om uw huis te verwarmen? Geniet van die gezellige warmte en bespaar tegelijkertijd energie dankzij de Nordic Fire pelletkachels.

Kies voor kwaliteit, kies voor Nordic Fire

Kiest u voor een Nordic Fire pelletkachel, dan kiest u voor kwaliteit. De pelletkachels van het toonaangevende merk zijn zuinig, eenvoudig in gebruik, stil en gaan lang mee. Daarnaast heeft een kachel weinig onderhoud nodig, wat ook voor veel mensen prettig is. Wat ook belangrijk is, is het vlameffect in een pelletkachel. Het merk staat bekend om een mooi vlameffect vanwege de vernieuwde verbrandingstechniek.

De kachels worden geleverd inclusief afstandsbediening en Wifi. Vanuit het toonaangevende merk krijgt u standaard 5 jaar garantie op uw kachel.

Finn pelletkachel in onze showroom

In onze showroom te Haakbergen vindt u het model Finn, welke wij ook direct het meest verkopen. De Nordic Fire Finn palletkachel is een populaire kachel, is compact en een laag model. Vanwege het model, dat gebaseerd is op de Fjord houtkachel, lijkt de Finn op een houtkachel. Niets is minder waar: het is wel degelijk een pelletkachel.

Wat zijn pelletkachels precies?

Pelletkachels werken op basis van compacte houtpellets die worden verbrand om warmte te genereren. Deze pellets zijn gemaakt van samengeperst zaagsel en houtafval, waardoor ze een duurzame bron van brandstof vormen. Nordic Fire pelletkachels maken optimaal gebruik van deze pellets, waardoor ze een bijzonder efficiënte manier van verwarmen bieden.

Finn Michorius

Energiebesparing ten top

Met Nordic Fire pelletkachels kunt u aanzienlijk besparen op uw energierekening. Deze kachels zijn namelijk zeer energiezuinig en hebben een hoog rendement. De verbranding van de houtpellets is schoon en efficiënt, waardoor er vrijwel geen verspilling van energie is. Hierdoor hoeft u minder te stoken en verbruikt u minder brandstof, wat resulteert in lagere kosten en een kleinere ecologische voetafdruk.

Duurzaamheid en Nordic Fire

Duurzaamheid staat hoog bij ons in het vaandel. De houtpellets die gebruikt worden voor de pelletkachels zijn een hernieuwbare bron van energie en dragen niet bij aan de uitstoot van CO2. Met deze pelletkachels draagt u dus actief bij aan een schoner milieu en een duurzame toekomst.

Finn pelletkachel

Comfortabel en sfeervol

Naast de energiebesparing en milieuvriendelijkheid bieden Nordic Fire pelletkachels natuurlijk ook veel comfort en sfeer. De warmte die gegenereerd wordt door de kachel wordt gelijkmatig verdeeld in de ruimte, waardoor u kunt genieten van een aangename temperatuur in uw gehele woning. Bovendien zorgt het knisperende geluid van de verbranding voor extra gezelligheid en sfeer in uw woonkamer.

Pelletkachel kopen

Woont u in de regio Twente of de Achterhoek en wilt u een pelletkachel van Nordic Fire kopen? Maak gerust een afspraak en kom langs in onze showroom. Bij Michorius vindt u het model Finn in de showroom.

Nordic Fire Michorius