Onderhouds-service & Huur-cv ketel

Met een goed onderhouden cv-ketel heeft u minder kans op storingen, en werkt de ketel efficiënter en zuiniger. Wij adviseren een onderhoudscontract van Michorius Installatiebedrijf bv af te sluiten.

Uw ketel krijgt dan regulier onderhoud en wordt u ook snel geholpen als in een vorstperiode noodgedwongen de ketel het loodje leggen.

Ook voorkomt u met regelmatig onderhoud problemen met garantie op ketel en onderdelen.

Onderhouds- service contract

Onderhoudscontracten zijn er in alle vormen en maten. Bij ons betaald u een jaarlijks bedrag voor het cv-ketel onderhoud: het reinigen, controleren en afstellen van de cv-ketel. Tevens voor storingen staan wij klaar voor u. U hoeft dan alleen te vervangen onderdelen van de storing te betalen.

Heb je net een nieuwe cv-ketel? Dan is de kans op storingen en defecten nog erg klein. Toch is een onderhoudscontract ook dan wel aan te raden. Want in de garantievoorwaarden vanuit de fabriek staat soms dat je jaarlijks of tweejaarlijks een inspectie en/of onderhoudsbeurt moet laten uitvoeren door een erkend installateur. Kijk dus goed in de garantievoorwaarden hoe dat bij jouw ketel zit.

Huur bij Michorius een cv-ketel

Tevens kunt u bij ons voor een vast laar tarief per maand een cv-ketel huren. Dan vervallen alle zorgen omtrent onderhoud, storingen en onderdelen. U betaald de cv-ketel maandelijks per automatisch incasso.

Vraag ons naar de mogelijkheden.

U wilt graag meer informatie ontvangen?

Over een onderhouds- service contract of het huren van een ketel.