Onze diensten

Zink en Koperwerken

Wij kunnen voor u het aanbrengen, herstellen en vernieuwen van uw koper- en zinkwerk verzorgen. wij komen bij u langs voor opname offerte.

read more
CV-ketel

Een cv-ketel, ook wel een centrale verwarmingsketel genoemd, zorgt voor warm water waarmee de centrale verwarming wordt opgewarmd. Hoe een cv-ketel precies werkt, welke soorten cv-ketels er zijn en hoe je een cv-ketel bijvult, leggen we hier uit.

read more
Duurzame Energie

Traditionele of fossiele energiebronnen (aardgas, aardolie en steenkool) worden steeds schaarser en zullen in de toekomst uitgeput raken.

read more
Pellet- Hout Kachels

Bent u op zoek naar een goede pelletkachel of houtkachel? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Maak een afspraak voor onze showroom.

read more
EvoHome Honeywell

Door middel van een geavanceerde kamerthermostaat kan de temperatuur in uw woning ingeregeld worden volgens uw wensen.

read more
Biomassa Kachels

Met de steeds hogere energieprijzen, worden de biomassakachels een steeds aantrekkelijker alternatief. Door duurzame hoge rendementskachels.

read more
Vloerverwarming

Vanwege al deze ontwikkelingen kan vervanging van uw oude verwarmingssysteem u al snel veel energie en kosten besparen.

read more
Hout- Sfeer Haarden

Onze specialisten adviseren u graag over de diverse haarden en in onze showroom kunt u een keuze maken uit de vele designs.

read more
Badkamer & Sanitair

Een badkamer is al lang niet meer alleen een ruimte waar u zich opfrist voor of na een drukke dag. Pure verwennerij in een sfeervolle ruimte die van alle luxe en gemakken is voorzien.

read more
Kunnen we u helpen?

Loop bij ons binnen of stel uw vraag digitaal via ons contactformulier.

Wilt u een persoonlijk advies? Vraag een gesprek aan