Pelletkachel Rietmolen

‘Nordic Fire Pelletkachel in Rietmolen kopen? Zoek niet verder!’

Bent u op zoek naar een goede pelletkachel in Rietmolen? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Naast dat een pelletkachel de gezelligheid biedt van een houtkachel, is het gebruik ervan erg eenvoudig. Hierdoor is het comfort vergelijkbaar met die van een gashaard. De ventilator is geheel instelbaar, zodat u kunt aangeven hoeveel warme lucht er door de ventilator wordt afgegeven en hoe snel deze moet draaien.

‘Geheel ontzorgd met een Nordic Fire pelletkachel’

Beschikt u over een goed geïsoleerde woning, dan is het een aanrader om eens te kijken naar een pelletkachel in Rietmolen. De temperatuur van de pelletkachel is eenvoudig constant te houden door de temperatuurregelaar. U heeft er geen omkijken meer naar wanneer u de temperatuur bijvoorbeeld op 19 graden Celsius afstelt. De pelletkachels van Nordic Fire doen het werk!

‘Bij thuiskomst is uw woning verwarmd’

Hoe laat komt u ongeveer thuis? U komt direct thuis in een verwarmde woning. De pelletkachel is vooraf in te stellen, waarna de pelletkachel zich op dit tijdstip automatisch inschakelt en automatisch verwarmd naar de gewenste temperatuur. Het verbruik van een pelletkachel is relatief laag, u hoeft ongeveer één tot twee keer per week de houtpellets bij te vullen. Dit is wel afhankelijk van hoeveel u de pelletkachel in Rietmolen gebruikt.

‘Onze pelletkachels voldoen aan de nieuwste veiligheidseisen’

In Nederland zijn er nog geen strenge eisen gesteld aan het gebruik van een houtkachel. Op dit moment geldt alleen de Europese norm EN13240. In landen zoals Duitsland en Oostenrijk zijn veel strengere eisen vastgesteld. In Nederland worden deze eisen binnenkort ook doorgevoerd, met als gevolg dat houtkachels zonder een nieuwe keuring niet meer gebruikt mogen worden.

Bent u van plan een pelletkachel in Rietmolen aan te schaffen, dan raden wij aan om te kiezen voor de Nordic Fire pelletkachels. Deze voldoen aan deze nieuwe veiligheidseisen. Hierdoor bent u er zeker van dat u onbezorgd gebruik kunt maken van uw pelletkachel.

‘Vragen? Stel ze gerust’

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een pelletkachel in Rietmolen of bent u geïnteresseerd in één van onze kachels? In Haaksbergen, aan de Handelstraat 9, kunnen wij u verschillende pelletkachels van Nordic Fire laten zien.

Bel ons vrijblijvend op 053-5722339 of vul ons onderstaande contactformulier in.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.