Geniet van de Quooker

De Quooker mag niet ontbreken in uw woning

De moderne woning is van steeds meer gemakken voorzien. Niet alleen omdat het allemaal zo handig is, maar ook omdat de mogelijkheden er tegenwoordig zijn en we hier graag gebruik van willen maken. De Quooker is een van die gemakken die eigenlijk niet meer in uw woning mag ontbreken. 

Het is namelijk veel meer dan een kraan en kan uw leven in de keuken een stuk leuker en aangenamer maken. Uiteraard kunt u de Quooker direct bij ons bestellen en verzorgen wij de installatie graag voor u, zodat u de Quooker direct kunt gebruiken en ook van de vele voordelen kunt profiteren.

Wat is die Quooker nou eigenlijk en waarom is het zo handig?

De Quooker wordt vaak een kraan genoemd, maar is eigenlijk veel meer dan een eenvoudige kraan. Het systeem bestaat uit een kraan (op het aanrecht) en minstens één reservoir dat vaak onder het aanrecht geplaatst wordt. Er zijn tal van oplossingen en mogelijkheden om dit uit te breiden, maar hierbij is het belangrijk dat er gekeken wordt naar de mate waarin heet of warm water nodig is. Zeker wanneer de Quooker andere oplossingen overbodig moet maken, want in dat geval is de inhoud van het reservoir nog belangrijker.

Uiteraard kijken we graag samen met u naar de systemen en de mogelijkheden, zodat we een oplossing op maat kunnen vinden. Indien gewenst kunnen we u zelfs verschillende opties (met uiteenlopende prijzen) voorleggen, zodat u een goed beeld krijgt van de exacte mogelijkheden.

Meer dan alleen heet water met een Quooker

Wat lang niet iedereen weet, is dat een Quooker niet alleen heet water levert. Integendeel, want dit systeem kan ook bruisend water leveren, net als koud en gefilterd water. Daarnaast is het systeem kindvriendelijk, wat betekent dat kleine kinderen niet zomaar hun handen onder kokend water kunnen krijgen.
De Quooker wordt het meest gebruikt om kokend water te leveren, iets dat uw eigen keukenkraan niet kan. Op die manier wordt het allemaal aanzienlijk makkelijker in de keuken, zeker tijdens het koken. Thee, rijst, aardappelen, groenten en pasta, het wordt allemaal aanzienlijk makkelijker wanneer u een Quooker heeft. Dit kan u flink wat geld besparen, omdat u minder energie nodig heeft (stroom of gas) tijdens het koken of het zetten van een kopje thee.

Water- en energiebesparende oplossing in uw eigen keuken

De Quooker gebruikt constant energie om het water in het reservoir op temperatuur te houden. Dit kost echter aanzienlijk minder elektriciteit dan een pan koud water aan de kook te krijgen om de pasta klaar te maken. Een belangrijk punt is dat er gekeken moet worden naar hoeveel heet en warm water er gemiddeld gebruikt wordt in uw woning. Dit is van belang omdat dit bepaalt of een Quooker ideaal is voor uw situatie en hoe groot het reservoir moet zijn om optimaal voor u te werken. Uiteraard kijken we graag met u mee om een oplossing op maat te vinden.

Uw specialist verzorgt de volledige installatie van de Quooker voor u

Bent u op zoek naar energiebesparende oplossingen of wilt u het comfort in uw woning verhogen? Of bent u uitsluitend op zoek naar een Quooker om het makkelijker te maken thuis? In deze gevallen kunt u uiteraard terecht bij uw lokale installatiebedrijf. 

Wij hebben een breed aanbod aan modellen en mogelijkheden om direct maatoplossingen te verzorgen. Wilt u weten of de Quooker een geschikte optie is voor uw woning of heeft u vragen over de mogelijkheden?

Neemt u dan vooral contact met ons op, zodat we direct samen kunnen kijken naar uw verbruik en situatie zodat we de beste oplossing kunnen vinden voor uw situatie.