Chiel WeaninkChiel Waenink

Chiel Weanink2
Opleiding
 • VMBO Elektrotechniek
 • Elektromonteur niveau 2
 • Elektromonteur niveau 3

Mijn naam is Chiel Waenink en ik kom oorspronkelijk uit Lichtenvoorde. In 2018 kochten mijn vriendin en ik een huis in Haaksbergen, waar we in oktober 2019 zijn komen wonen. Voorheen werkte ik bij diverse bedrijven in de omgeving van Lichtenvoorde, maar toen kwam de functie van elektromonteur bij Michorius op mijn pad.

Van jongs af aan ben ik altijd erg geïnteresseerd geweest in elektrotechniek, wat altijd al terug te zien was in de hobby’s die ik had: van klussen aan radio’s en televisies met mijn opa’s tot het bouwen en besturen van elektrische en benzine-aangedreven bestuurbare auto’s. Ook nu houd ik me in mijn vrije tijd nog veel bezig met auto’s, die ik opknap voor eigen gebruik of de verkoop. Ten slotte klus ik in mijn vrije uren ook nog in ons eigen huis. Ik ben, zoals je kan raden, dus graag met mijn handen bezig!

Hoewel ik al veel geleerd heb in mijn jaren als elektromonteur, ben ik nog lang niet uitgeleerd. Ik ben leergiering en stel mezelf graag open voor nieuwe uitdagingen, niet alleen wat betreft mijn hobby’s maar ook op professioneel vak. Zo ben ik vooral geïnteresseerd in Domotica, ook wel huisautomatisering of smart homes genoemd. Dit is ook iets waar ik graag nog meer over leer. Dat een huis te automatiseren valt en je zo enkele taken uit handen kan geven aan de huidige techniek, vind ik het mooiste wat er is op het gebied van techniek.

Ik werk nu een tijdje bij Michorius en het bevalt mij prima. Michorius laat mij ontplooien tot een koeltechnische monteur.  Een vakgebied waar ik mij tevens goed in thuis voel.

“Perfect is goed, maar goed is beter”

ONZE SHOWROOM

U kunt natuurlijk ook altijd een bezoek brengen in onze showroom. Daar hebben we onder andere diverse installaties in werking om u te laten zien.

Het hoeft niet perse nuttig te zijn…. Het kan ook mooi zijn.

Zoals de Twentenaren zeggen:
wie neugt oe, kump kear kiek’n

Nieuws

 • MICHORIUS SLAAT HET REGENWATER OP

  Ons drinkwater wordt voor diverse toepassingen gebruikt, maar in de meeste gevallen is het onnodig om kostbaar drinkwater te gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan het toilet doorspoelen, de wasmachine en de buitenkraan voor het beregenen van uw tuin. Dit wordt ook wel regenwaterrecuperatie genoemd. Wanneer u gebruik gaat maken van regenwateropvang en regenwaterhergebruik ontlast u het

  29 september 2020
 • Transitie van het gas af. Mag ik nog een cv-ketel laten plaatsen?

  We hebben contact gehad met Techniek Nederland en ons bij laten praten over de transitie “van het Gas af”. Het komt er op neer dat er nog geen wet is om geen cv-ketels meer te laten plaatsen na 2021 . Wel is er een verzoek om nieuwe te plaatsen HR cv-ketels goed in te laten

  15 september 2020
 • Poen voor Groen actie’s

  Wilt u een steentje bijdragen aan een groene wereld. Er is nu een super actie in samenwerking met #PoenvoorGroen en de #GemeenteHaaksbergen. Zie volgende link PoenvoorGroen. Onze actie: Nu €65,- euro De Comfortser biedt de ideale oplossing voor uw vloerverwarming en ook nog eens een flink voordeel. ENERGIEBESPARING RUIM 80% TERUGVERDIENTIJD VANAF 9 MAANDEN (

  8 september 2020

contactgegevens

+31 535722339
Handelsstraat 9 7482GW Haaksbergen

Sociale Profielen

Kunnen we u helpen?

Loop bij ons binnen of stel uw vraag digitaal via ons contactformulier.

Wij staan graag voor u klaar. Neem gerust contact op.