Charlotte HofmeijerAdministratief medewerker

Facetune_04-05-2023-15-08-28
Opleidingen
 • LBO de Ruischenborg
 • MDGO AW
 • MDGO MK 

Tijdens mijn afronding van de opleiding MDGO MK, ben ik begonnen te werken bij de net geopende warenhuis HEMA in Haaksbergen. Eerst via een uitzendbureau, maar kwam al snel na een maand in loondienst bij de Hema zelf. Hier ben ik eigenlijk blijven hangen, gezinnetje gestart en mij uiteindelijk opgewerkt tot leidinggevende bij dit Hema filiaal. Veel geleerd en meegemaakt. Veel klanten leren kennen. Kennis vergaard en uitdagingen aan gegaan. Tijdens de Corona periode ben ik door mijn zus benaderd om bij Michorius op kantoor een middagje te helpen, aangezien het daar juist in deze periode steeds drukker werd en tegelijkertijd in de winkel juist rustiger was.

Mijn stelling: je bent nooit te oud om te leren, te ontdekken!

“Samenwerken vormt de basis voor succes!”

Dit leek mij een mooie afwisseling. Dit is een totale andere tak van werkbranche en vind ik erg interessant, ben ook wel leergierig ingesteld denk ik. Al doende ben ik steeds meer gaan leren in deze branche, en heb uiteindelijk besloten hierin verder te gaan, en mijn werk bij de hema op te geven. ( 32 jaar). Elke dag leer ik meer en wil ik nog meer weten!
Dit is een geweldig team! Iedereen is erg betrokken met elkaar. Erg fijn om hier deel van uit te maken.

Ik heb er zin in! Belt u gerust, wij staan graag voor u klaar!

publications

 • Wij zijn CO- gecertificeerd voor gasverbranding toestellen

  CO-certificaat verplicht Vanaf 1 april 2023 mogen alleen gecertificeerde bedrijven installatie, onderhoud en reparatie uitvoeren aan cv-ketel, geiser, gashaard, gaskachel en rookgasafvoer: de ‘gasketelwet’. Servicemonteurs van die bedrijven moeten een bewijs van vakmanschap hebben. Opdrachtgevers mogen alleen nog maar een gecertificeerd bedrijf inschakelen. Houd er rekening mee dat een opdrachtgever kan vragen naar het certificaat. Koolmonoxide (CO)

  7 november 2023
 • Gratis cursus hoe te stoken met hout

  Gratis online houtstookcursus voor het grote publiek Klik hier voor de cursus We zien steeds meer focus op bescherming van onze natuurlijke omgeving en de ecologische en menselijke gezondheid. Je kunt er van alles van vinden, maar zodra iets duurzaam is of lijkt, dan kan de vlag uit. Wanneer het over houtstook gaat als zijnde

  11 oktober 2023
 • Wij zijn op zoek naar jou….

  Wij zijn op zoek ……….  Wij zoeken een nieuwe collega voor service en onderhoud – allround en leerling monteur.  Als lokale specialist op het gebied van energiebesparing maken we een sterke groei door, dat is de reden dat we nu op zoek zijn naar kandidaten voor de functie van:  Installatiemonteur allround/servicemonteur                          Leerling installatiemonteur                   Leerling servicemonteur 

  1 mei 2023

contact details

Social Profiles

Kunnen we u helpen?

Loop bij ons binnen of stel uw vraag digitaal via ons contactformulier.

Looking for a First-Class Business Plan Consultant?