Rudie HekkertRudie Hekkert

Rudie_16-03-2018-20-54-22
Opleiding
  • LTS Metaal Haaksbergen
  • LTS Instalaltie Goor
  • 1ste Monteur Installatie
  • 2de Monteur Installatie

Mijn werkervaring gaat al verder dan 35 jaar. De eerste installaties kneepjes heb ik van mijn eigen vader geleerd. Vol passie ging ik met hem mee op pad. Daarom ben ik de installatietechniek in gegaan.

Heb de eerste beginselen geleerd op de LTS metaal, en mijn expertise verder uitgewerkt op de LTS installaties. Uiteindelijk leer je het meest door het in de praktijk te brengen. Heb diverse cursussen gevolgd. Waaronder Nefit, Vaillant, Remeha, warmtepomp opleidingen, waterontharder, pelletkachel, zonnepanelen etc.

Via een advertentie in de krant kwam mij ter oren dat Michroius Installatiebedrijf op zoek was naar een Installatie monteur. Na vele goede jaren bij mijn vorige werkgever vond ik het tijd voor verandering. Een familie bedrijf trekt mij het meest.

Er heerst een gemoedelijke sfeer met veel onderling overleg en een goede team spirit, het is gewoon een fijn bedrijf om voor te werken. Mijn werkzaamheden zijn uiteenlopend, ik werk er met plezier.

“Michorius wil alleen het beste voor zijn klanten’

ONZE SHOWROOM

U kunt natuurlijk ook altijd een bezoek brengen in onze showroom. Daar hebben we onder andere diverse installaties in werking om u te laten zien.

Het hoeft niet perse nuttig te zijn…. Het kan ook mooi zijn.

Zoals de Twentenaren zeggen:
wie neugt oe, kump kear kiek’n

Nieuws

contactgegevens

+31 535722339
Handelsstraat 9 7482GW Haaksbergen

Sociale Profielen

Kunnen we u helpen?

Loop bij ons binnen of stel uw vraag digitaal via ons contactformulier.

Wij staan graag voor u klaar. Neem gerust contact op.