Stef Bannink

Stef BanninkMonteur in opleiding

Stef
Werk ervaring
 • Michorius Installatiebedrijf
 • Museum Buurtspoorweg
 • Autoservice Stepelo BV
Opleiding
 • VMBO- T
 • EMW Eerste Monteur Woning

Nu ik mijn VMBO-T diploma op zak heb, ga ik in September 2018 beginnen met de opleiding Eerste Monteur Woning. Deze opleiding ga ik bij het ROC in Hengelo volgen.

Sinds Mei van dit jaar, werk ik de zaterdagen bij Michorius en dat vind ik erg leuk en interessant.
Techniek heeft mijn interesse, ik ben heel leergierig en kom er graag achter hoe dingen werken.

In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden bij het Museum Buurtspoorweg (MBS ).
Daar doe ik allerlei verschillende klusjes als één van de vele vrijwilligers.
Zo ben ik de ene keer degene die ervoor zorgt dat er genoeg kolen zijn voor de stoomtrein en sta ik een andere keer in de horeca. Ook ben ik vaak te vinden in de werkplaats, dus elke keer ergens anders, maar wel steeds met veel plezier.

Zoals ik al zei heeft techniek mijn interesse. Ik heb in de korte tijd dat ik nu bij Michorius werk al heel wat gezien en geleerd, vooral in de 3 weken die ik mocht “meedraaien”.
De vele verschillende werkzaamheden van een ketel schoonmaken, tot het leggen van zonnepanelen dat is wat me zo aantrekt in dit werk!

“De toekomst heeft goede technische opgeleide mensen nodig”

Lijkt een technische opleiding iets voor jou? En ben je opzoek naar een stage bedrijf. Neem dan contact op met Installatiebedrijf Michorius.

“Wij zijn opzoek naar jou! “

Nieuws

 • Corona virus Michorius

  Zoals u weet heerst er nu het Corona Virus. Wij hanteren de maatregelen van het RIVM- GGD en de rijksoverheid. Wij maken met regelmaat een update van onze werkzaamheden. Update:  01-05-2020  Wij zetten de werkzaamheden voort. Naast werkzaamheden buiten om het huis en nieuwbouw projecten maken wij ook afspraken met particulieren voor installatie- onderhoud- service

  13 maart 2020
 • Hoe werkt een warmtepomp?

  Hoe werkt een warmtepomp? Met een warmtepomp kun je op een milieuvriendelijke manier je woning verwarmen. In Nederland worden vooral hybride warmtepompen en all electric warmtepompen verkocht. Hybride warmtepomp Met een hybride warmtepomp kun je je huis een groot deel van het jaar verwarmen, maar als het buiten koud is (net boven nul) heb je

  7 september 2019
 • Subsidie op pelletkachels stopt!

  Subsidie op pelletkachels stopt! Sinds 1 januari 2016 is het mogelijk om subsidie te ontvangen na de aankoop van een pelletkachel. Helaas wil Staatssecretaris Stientje van Veldhoven deze mooie en besparende techniek niet langer financieel ondersteunen. Per januari 2020 wordt deze subsidieregeling dan ook geschrapt! Het lijkt nog even te duren voordat het zover is maar wees er

  6 september 2019

contactgegevens

Sociale Profielen

Kunnen we u helpen?

Loop bij ons binnen of stel uw vraag digitaal via ons contactformulier.

Looking for a First-Class Business Plan Consultant?