Stef Bannink

Stef BanninkMonteur in opleiding

Stef
Werk ervaring
 • Michorius Installatiebedrijf
 • Museum Buurtspoorweg
 • Autoservice Stepelo BV
Opleiding
 • VMBO- T
 • EMW Eerste Monteur Woning

Nu ik mijn VMBO-T diploma op zak heb, ga ik in September 2018 beginnen met de opleiding Eerste Monteur Woning. Deze opleiding ga ik bij het ROC in Hengelo volgen.

Sinds Mei van dit jaar, werk ik de zaterdagen bij Michorius en dat vind ik erg leuk en interessant.
Techniek heeft mijn interesse, ik ben heel leergierig en kom er graag achter hoe dingen werken.

In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden bij het Museum Buurtspoorweg (MBS ).
Daar doe ik allerlei verschillende klusjes als één van de vele vrijwilligers.
Zo ben ik de ene keer degene die ervoor zorgt dat er genoeg kolen zijn voor de stoomtrein en sta ik een andere keer in de horeca. Ook ben ik vaak te vinden in de werkplaats, dus elke keer ergens anders, maar wel steeds met veel plezier.

Zoals ik al zei heeft techniek mijn interesse. Ik heb in de korte tijd dat ik nu bij Michorius werk al heel wat gezien en geleerd, vooral in de 3 weken die ik mocht “meedraaien”.
De vele verschillende werkzaamheden van een ketel schoonmaken, tot het leggen van zonnepanelen dat is wat me zo aantrekt in dit werk!

“De toekomst heeft goede technische opgeleide mensen nodig”

Lijkt een technische opleiding iets voor jou? En ben je opzoek naar een stage bedrijf. Neem dan contact op met Installatiebedrijf Michorius.

“Wij zijn opzoek naar jou! “

Nieuws

 • MICHORIUS SLAAT HET REGENWATER OP

  Ons drinkwater wordt voor diverse toepassingen gebruikt, maar in de meeste gevallen is het onnodig om kostbaar drinkwater te gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan het toilet doorspoelen, de wasmachine en de buitenkraan voor het beregenen van uw tuin. Dit wordt ook wel regenwaterrecuperatie genoemd. Wanneer u gebruik gaat maken van regenwateropvang en regenwaterhergebruik ontlast u het

  29 september 2020
 • Transitie van het gas af. Mag ik nog een cv-ketel laten plaatsen?

  We hebben contact gehad met Techniek Nederland en ons bij laten praten over de transitie “van het Gas af”. Het komt er op neer dat er nog geen wet is om geen cv-ketels meer te laten plaatsen na 2021 . Wel is er een verzoek om nieuwe te plaatsen HR cv-ketels goed in te laten

  15 september 2020
 • Poen voor Groen actie’s

  Wilt u een steentje bijdragen aan een groene wereld. Er is nu een super actie in samenwerking met #PoenvoorGroen en de #GemeenteHaaksbergen. Zie volgende link PoenvoorGroen. Onze actie: Nu €65,- euro De Comfortser biedt de ideale oplossing voor uw vloerverwarming en ook nog eens een flink voordeel. ENERGIEBESPARING RUIM 80% TERUGVERDIENTIJD VANAF 9 MAANDEN (

  8 september 2020

contactgegevens

Sociale Profielen

Kunnen we u helpen?

Loop bij ons binnen of stel uw vraag digitaal via ons contactformulier.

Looking for a First-Class Business Plan Consultant?