Stef Bannink

Stef BanninkMonteur in opleiding

Stef
Werk ervaring
 • Michorius Installatiebedrijf
 • Museum Buurtspoorweg
 • Autoservice Stepelo BV
Opleiding
 • VMBO- T
 • EMW Eerste Monteur Woning

Nu ik mijn VMBO-T diploma op zak heb, ga ik in September 2018 beginnen met de opleiding Eerste Monteur Woning. Deze opleiding ga ik bij het ROC in Hengelo volgen.

Sinds Mei van dit jaar, werk ik de zaterdagen bij Michorius en dat vind ik erg leuk en interessant.
Techniek heeft mijn interesse, ik ben heel leergierig en kom er graag achter hoe dingen werken.

In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden bij het Museum Buurtspoorweg (MBS ).
Daar doe ik allerlei verschillende klusjes als één van de vele vrijwilligers.
Zo ben ik de ene keer degene die ervoor zorgt dat er genoeg kolen zijn voor de stoomtrein en sta ik een andere keer in de horeca. Ook ben ik vaak te vinden in de werkplaats, dus elke keer ergens anders, maar wel steeds met veel plezier.

Zoals ik al zei heeft techniek mijn interesse. Ik heb in de korte tijd dat ik nu bij Michorius werk al heel wat gezien en geleerd, vooral in de 3 weken die ik mocht “meedraaien”.
De vele verschillende werkzaamheden van een ketel schoonmaken, tot het leggen van zonnepanelen dat is wat me zo aantrekt in dit werk!

“De toekomst heeft goede technische opgeleide mensen nodig”

Lijkt een technische opleiding iets voor jou? En ben je opzoek naar een stage bedrijf. Neem dan contact op met Installatiebedrijf Michorius.

“Wij zijn opzoek naar jou! “

Nieuws

 • Nieuwe openingstijden

  Beste klanten en relaties. Wegens toenemende drukte is het soms wel even fijn om even bij te tanken. Daarom hebben wij besloten om de balie en telefonische onderhoud even uit te schakelen tussen 12.00 en 13.00 uur. Wij hopen op uw begrip. U kunt ons altijd mailen naar info@michorius.com Wij pakken de draad na 13.00

  18 februari 2021
 • Wij zijn op zoek naar een service en allround monteur

  Wie zijn wij? Michorius is volop in beweging op het gebied van verwarming, duurzame installaties koeling en diverse slimme technieken. Met een prettig team van medewerkers beheren, verzorgen en onderhouden wij van Michorius het comfort bij onze klanten. Wat ga jij doen? Als een cv-ketel in storing staat, komt dat nooit goed uit. Het huis

  28 januari 2021
 • MICHORIUS SLAAT HET REGENWATER OP

  Ons drinkwater wordt voor diverse toepassingen gebruikt, maar in de meeste gevallen is het onnodig om kostbaar drinkwater te gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan het toilet doorspoelen, de wasmachine en de buitenkraan voor het beregenen van uw tuin. Dit wordt ook wel regenwaterrecuperatie genoemd. Wanneer u gebruik gaat maken van regenwateropvang en regenwaterhergebruik ontlast u het

  29 september 2020

contactgegevens

Sociale Profielen

Kunnen we u helpen?

Loop bij ons binnen of stel uw vraag digitaal via ons contactformulier.

Looking for a First-Class Business Plan Consultant?