Wesley E.Monteur

Michorius
Opleiding
 • ROC Installatie Techniek (current)

Ik doe een technische opleiding via het ROC. Ik ben leergierig en kan mij goed vinden in de installaties die bij Michorius worden uitgevoerd.

Ik hoop dat ik mijn opleidingstraject bij Michorius kan afronden binnen enkele jaren en uiteindelijk een volslagen monteur wordt.

“Ik heb mijn concentratie niet verloren, iets anders heeft mijn concentratie gewonnen” 

nieuws

 • Wij zijn CO- gecertificeerd voor gasverbranding toestellen

  CO-certificaat verplicht Vanaf 1 april 2023 mogen alleen gecertificeerde bedrijven installatie, onderhoud en reparatie uitvoeren aan cv-ketel, geiser, gashaard, gaskachel en rookgasafvoer: de ‘gasketelwet’. Servicemonteurs van die bedrijven moeten een bewijs van vakmanschap hebben. Opdrachtgevers mogen alleen nog maar een gecertificeerd bedrijf inschakelen. Houd er rekening mee dat een opdrachtgever kan vragen naar het certificaat. Koolmonoxide (CO)

  7 november 2023
 • Gratis cursus hoe te stoken met hout

  Gratis online houtstookcursus voor het grote publiek Klik hier voor de cursus We zien steeds meer focus op bescherming van onze natuurlijke omgeving en de ecologische en menselijke gezondheid. Je kunt er van alles van vinden, maar zodra iets duurzaam is of lijkt, dan kan de vlag uit. Wanneer het over houtstook gaat als zijnde

  11 oktober 2023
 • Wij zijn op zoek naar jou….

  Wij zijn op zoek ……….  Wij zoeken een nieuwe collega voor service en onderhoud – allround en leerling monteur.  Als lokale specialist op het gebied van energiebesparing maken we een sterke groei door, dat is de reden dat we nu op zoek zijn naar kandidaten voor de functie van:  Installatiemonteur allround/servicemonteur                          Leerling installatiemonteur                   Leerling servicemonteur 

  1 mei 2023

contact details

+31 53 5722339
Handelsstraat 9 7482GW haaksbergen

Social Profiles

Kunnen we u helpen?

Loop bij ons binnen of stel uw vraag digitaal via ons contactformulier.

Wilt u een Onderhouds- Service Contract?