Yvonne MichoriusFinancieël Directeur

yvonne_16-03-2018-20-31-50
Expertise gebieden
 • Financieel Administratief Directeur
 • Showroom medewerker
 • Oprichtster Ster in Duurzaamheid & Comfort
 • Secretaris O’21 Ondernemers Club
Opleidingen
 • KMBO Economie Hengelo
 • ROC Administratief- financiële opleiding Hengelo

Bijscholingen:

 • Syntess Administratief
 • Syntess Financieel
 • DTT opleidings-dagen
 • Groothandel training dagen

Yvonne’s verhaal

We hebben elkaar gesproken via de telefoon, email of u bent bij ons in de showroom geweest. Ik ben Yvonne Michorius, echtgenoot van Pascal. We zijn inmiddels sinds 1996 bij elkaar, gelukkig getrouwd en hebben een dochter Joanne en een zoon Mitch. Hieronder vertel ik u mijn verhaal en over mijn werkzaamheden bij ons bedrijf.

Eerste baan bij TEHA Elementen

Na mijn middelbare school heb ik de opleiding KMBO Economie gevolgd en goed afgerond met een diploma en een vaste baan bij (destijds) Plusmarkt Leussink in het centrum te Haaksbergen. Bij mijn eerst baan heb ik geleerd om met klanten om te gaan, wat mij in het prille begin niet altijd makkelijk afging. Maar uiteindelijk heb ik 8 jaar met veel plezier gewerkt bij Plusmarkt Leussink. Daarna heb ik drie jaar een kantine gerund bij TEHA Elementen. Een leuke baan met werkzaamheden als het opwarmen van braadworsten en gehaktballen, het zetten van koffie en thee, maar ook het regelen van bestellingen, schoonmaken van de kantine en het organiseren van bedrijfsfeesten voor eigen personeel en bedrijfsbezoeken van klanten. Een afwisselende baan, waar ik veel heb geleerd op gebied van organiseren.

Twee kinderen en nieuwe baan

Onze dochter Joanne werd geboren in 2002 en toen ben ik gestopt met mijn werkzaamheden bij TEHA Elementen. Na een jaar thuis zitten, waarbij ik heerlijk heb genoten van het opgroeien van onze dochter begon het toch wel weer te kriebelen om iets op te pakken. Bakker van der Linde aan de von Heydestraat zocht personeel. Na een kort en gezellig gesprek met Sander en Sandra ter Huurne was de deal al snel rond. Ook hier heb ik met vooral leuke collega’s gewerkt en mocht heerlijke producten verkopen.

Overstap naar ons installatiebedrijf

Na de geboorte van Mitch was ik al gedeeltelijk ingewerkt bij Michorius Installatiebedrijf. Dit was natuurlijk wel een grote verandering in de werkzaamheden. Veel kantoorwerk en minder met mensen omgaan was voor mij wel even wennen. Ook het product dat we verkopen was totaal nieuw. Ik moest mij totaal omscholen en dat is me tot nu toe aardig gelukt door bijscholingen te volgen bij onder andere Syntess, DTT, Uneto VNI, ROC Hengelo etc.

De nieuwe showroom

Uiteindelijk ben ik in 1996 op de zaterdagen begonnen bij Michorius. Ik maakte de bussen weer tip top en ik maakte een grote schoonmaakslag door de werkplaats. Gaandeweg zag ik potentie om iets te veranderen. In overleg met Pascal zijn we toen gestart met het uitbreiden van de showroom. Het duurde wel 10 jaar totdat de verbouwing af was en daar werden natuurlijk de nodige grappen over gemaakt. Maar we hebben het zowel financieel als in de uitvoering geheel op eigen kracht gerealiseerd en op het resultaat zijn we erg trots.

De introductie van de Donderdag Informatie & Demonstratie avond is goed bezocht. Op deze donderdag avonden zijn wij geopend van 19.00 uur tot 21.00 uur . Let op !! Wanneer de R in de maand zit. Dus vanaf september zijn wij de donderdag avonden weer geopend. Op zaterdag kunt u natuurlijk ook langs komen, graag op afspraak.

Goede service en meer promotie

Buiten de gebruikelijke kantoorwerkzaamheden, die in het begin voornamelijk gericht waren op de zakelijke bouwwereld, ben ik mij gaan richten op het maken van een website en het adverteren in lokale kranten en bladen om op die manier de lokale particulier te bereiken. We hebben ons vrij snel gericht op service en het ontzorg van onze klanten. We sloten met onze klanten onderhouds- en servicecontracten af na het plaatsen van een cv-ketel. Klanten ervaren dit nog steeds als zeer prettig en comfortabel. De showroom wordt ook met steeds meer regelmaat bezocht. Zowel bestaande klanten als nieuwe klanten weten hun weg te vinden naar Michorius.

Beter en comfortabeler wonen

Michorius Installatiebedrijf bestaat 50 jaar. De tijd vliegt, maar ik wordt steeds leergieriger. Zo heb ik net de cursus Comfort adviseur afgerond en heb de nodige ervaring met het comfortabel en levensbestendig wonen. Ik kan voor u een Comfort advies voorleggen niet alleen voor langer blijven wonen in uw eigen woning, maar ook voor het comfortabeler wonen. Dus schroomt u niet, bel of mail ons en ik kom graag langs voor een keukentafel gesprek. Natuurlijk staan we ook voor u klaar als het gaat om alle andere verwarming, koeling en duurzame installatiewerkzaamheden.

Wij staan klaar met “Raad & Daad”.

ONZE SHOWROOM

U kunt natuurlijk ook altijd een bezoek brengen in onze showroom. Daar hebben we onder andere diverse installaties in werking om u te laten zien.

Het hoeft niet perse nuttig te zijn…. Het kan ook mooi zijn.

Zoals de Twentenaren zeggen:
wie neugt oe, kump kear kiek’n

Nieuws

 • MICHORIUS SLAAT HET REGENWATER OP

  Ons drinkwater wordt voor diverse toepassingen gebruikt, maar in de meeste gevallen is het onnodig om kostbaar drinkwater te gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan het toilet doorspoelen, de wasmachine en de buitenkraan voor het beregenen van uw tuin. Dit wordt ook wel regenwaterrecuperatie genoemd. Wanneer u gebruik gaat maken van regenwateropvang en regenwaterhergebruik ontlast u het

  29 september 2020
 • Transitie van het gas af. Mag ik nog een cv-ketel laten plaatsen?

  We hebben contact gehad met Techniek Nederland en ons bij laten praten over de transitie “van het Gas af”. Het komt er op neer dat er nog geen wet is om geen cv-ketels meer te laten plaatsen na 2021 . Wel is er een verzoek om nieuwe te plaatsen HR cv-ketels goed in te laten

  15 september 2020
 • Poen voor Groen actie’s

  Wilt u een steentje bijdragen aan een groene wereld. Er is nu een super actie in samenwerking met #PoenvoorGroen en de #GemeenteHaaksbergen. Zie volgende link PoenvoorGroen. Onze actie: Nu €65,- euro De Comfortser biedt de ideale oplossing voor uw vloerverwarming en ook nog eens een flink voordeel. ENERGIEBESPARING RUIM 80% TERUGVERDIENTIJD VANAF 9 MAANDEN (

  8 september 2020

contactgegevens

+1 628175005
Handelsstraat 9 7482GW Haaksbergen

Sociale Profielen

Kunnen we u helpen?

Loop bij ons binnen of stel uw vraag digitaal via ons contactformulier.

Wilt u een bezoek plannen in de showroom?