Vaillant warmtepompen

Wenst u een warmtepomp van Vaillant aan te schaffen? Dan hebben wij bij Michorius Installatiebedrijf B.V. precies wat u nodig heeft. Bij ons kunt u terecht voor betrouwbare en hoogwaardige warmtepompen van Vaillant. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over deze duurzame wijze van verwarmen en koelen.

Natuurlijke energiebronnen

Verwarm uw huis met duurzame energie uit de lucht, het grondwater en de aarde. Warmtepompen zetten deze energie om in aangename warmte voor uw woning, waarbij slechts 25% elektriciteit nodig is als aandrijfenergie. Wilt u nog milieuvriendelijker verwarmen? Dan kunt u de benodigde elektriciteit zelfs genereren met behulp van zonne-energie.

Vaillant warmtepompen als onderdeel van een duurzame toekomst

Wij zijn ervan overtuigd dat duurzame energiesystemen zoals zonne-energie, biomassa-installaties en warmtepompen de toekomst hebben. Deze systemen kunnen zelfs gecombineerd worden met traditionele systemen. In ons assortiment vindt u diverse systemen voor het opwekken van elektriciteit en warmte via zonne-energie.

Denk hierbij aan PV-systemen en zonneboilers. Daarnaast bieden we ook biomassakachels, WTW-ventilatie units en warmtepompen aan. Voor duurzame energiesystemen is kennis en ervaring vereist. Wij staan klaar om u deskundig advies te geven over verschillende duurzame producten en garanderen een vakkundige installatie van de systemen.

Hoe werkt een Vaillant warmtepomp?

Verwarmen en koelen kunt u op een energiezuinige manier, dankzij het gebruik van een warmtepomp. Een slimme oplossing om zowel kosten als energie te besparen. Waar haalt een warmtepomp zijn energie vandaan? Het antwoord is simpel: uit de natuurlijke bron van buiten. De zon verwarmt niet alleen de lucht, maar slaat ook warmte op in de aarde en het grondwater. Deze warmte wordt door de warmtepomp gebruikt om uw huis te verwarmen. En dat alles met slechts 25% extra elektriciteit, terwijl 100% warmte-energie wordt geproduceerd – waarvan 75% gratis en rechtstreeks uit de natuur komt.

Wilt u nog meer besparen op uw energierekening? Dan kun u de Vaillant warmtepomp combineren met zonnepanelen. Op die manier wekt u namelijk heel eenvoudig elektriciteit op uit zonlicht, waardoor de benodigde stroom voor de warmtepomp ook nog eens duurzaam wordt gegenereerd.

Van Vaillant kunnen wij meerdere warmtepompen leveren en installeren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.