Warmtepomp Hengelo

Warmtepomp in Hengelo: duurzaam en goedkoop verwarmen en koelen

Wilt u duurzamer verwarmen en lagere maandlasten, dan is een warmtepomp in Hengelo een verstandige investering. Met een warmtepomp kunt u namelijk aanzienlijk goedkoper verwarmen en koelen, waarbij u direct uw woning verduurzaamt.

Wij verzorgen altijd oplossingen op maat, waarbij we eerst naar uw situatie kijken om vervolgens een model aan te bevelen. Aangezien wij een Twents familiebedrijf zijn, weten we altijd wat er speelt en kunnen we u complete oplossingen op maat aanbieden met warmtepompen in Hengelo van Vaillant en Itho Daalderop.

Waarom kiest u voor een warmtepomp in Hengelo?

Met een warmtepomp kunt u met slechts 25% stroomverbruik de volle 100% aan rendement van de pomp inzetten. Warmtepompen halen de warmte namelijk uit de natuurlijke invloeden buiten, zoals de temperatuur van de lucht en grondwarmte. Ideaal, want op deze manier kunt u uw woning gewoon optimaal verwarmen zonder dat u dit terugziet aan het stroomverbruik. Daarnaast zijn onze warmtepompen in Hengelo gemakkelijk te koppelen aan PV-systemen. Dit kan uiteraard ook wanneer de zonnepanelen pas over een aantal jaar geïnstalleerd zullen worden.

Een warmtepomp zorgt niet alleen voor een lager stroomverbruik, maar zorgt er ook voor dat uw woning aanzienlijk duurzamer wordt en er op een prettige manier verwarmd en gekoeld kan worden. Dat is niet alleen ideaal voor u, maar ook voor de brochure wanneer u overweegt uw woning te verkopen op den duur.

De beste warmtepomp in Hengelo voor uw situatie

Elke situatie is uniek en dat betekent dat ‘de perfecte warmtepomp in Hengelo’ lang niet overal dezelfde pomp is. Daarom kijken we graag eerst naar uw woning om vervolgens een van de modellen van Vaillant of Itho Daalderop aan te bevelen. We installeren deze merken vanwege de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, het rendement en de levensduur van deze pompen. Ook voor het onderhoud aan de warmtepomp kunt u bij ons terecht, net als het koppelen van de pomp met een PV-systeem. Aangezien wij beschikken over een betrouwbaar, breed netwerk, kunnen we u in de meeste gevallen volledig ontzorgen.

Meer dan 50 jaar ervaring met duurzame oplossingen voor particuliere en zakelijke klanten

Als installatiebedrijf in Twente hebben we meer dan 50 jaar ervaring met het leveren van maatwerk voor al onze klanten. Dat geldt niet alleen voor het installeren van warmtepompen in Hengelo, maar ook voor totaaloplossingen rond verduurzaming van woningen en andere panden.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u eens overleggen met een van onze specialisten? Neem dan vooral contact met ons op, zodat we u zo snel mogelijk persoonlijk verder kunnen helpen en we kunnen kijken welke warmtepomp in Hengelo het beste bij uw situatie past.