Wij zijn op zoek naar een service en allround monteur

Wie zijn wij?
Michorius is volop in beweging op het gebied van verwarming, duurzame installaties koeling en diverse slimme technieken. Met een prettig team van medewerkers beheren, verzorgen en onderhouden wij van Michorius het comfort bij onze klanten.

Wat ga jij doen?
Als een cv-ketel in storing staat, komt dat nooit goed uit. Het huis is niet warm en douchen met koud water is ook geen pretje. Dat is het moment waarop jij een melding krijgt en in je moderne montage bus stapt, op weg naar de klant. Je onderzoekt de oorzaak van de storing en legt de klant duidelijk uit wat er aan de hand is. Daarna repareer je de installatie snel en vakkundig. Tevens behoort het installeren van duurzame producten, Quookers, waterontharders dakgoten etc. tot je functie. Dus een eer afwisselende baan.

Mooier is het als je een storing voor bent. Door periodiek onderhoud en inspecties uit te voeren kun je storingen voor zijn. Jouw bevindingen bespreek je eerlijk en vriendelijk met de klant, zodat zij weten hoe de installatie eraan toe is. Als jij denkt dat de installatie moet worden vervangen, licht je de klant in over de mogelijkheden. Deze bevindingen koppel je terug naar kantoor. Uiteraard zorg je ervoor dat de administratie en de voorraad materialen altijd op orde is.

Wat bieden wij?
Michorius is volop in beweging. Werken bij Michorius betekent meer dan een interessante baan met veel afwisseling. Het is tevens onderdeel worden van een organisatie die vitaliteit van medewerkers belangrijk vindt en daarnaast professionaliteit en gedrevenheid van medewerkers beloont. Je komt terecht in een informele organisatie met een fijne werksfeer en leuke collega’s.

Je hebt een relevante opleiding, bij voorkeur OMI (Onderhouds Monteur Installatietechniek), of SEMI (Service Monteur Installatie), en eerste monteur woningbouw succesvol afgerond.
Met minimaal 1 jaar werkervaring in de installatiebranche.
Een goede Servicemonteur houdt de ontwikkelingen op zijn vakgebied goed bij. En tevens moet de interesse in het verduurzamen van de samenleving een groot speerpunt zijn.
Naast een geldig VCA certificaat beschik jij ook over een geldig rijbewijs B.

Je vindt het leuk om ‘van klus naar klus’ te rijden en hebt er geen problemen mee om buiten kantoortijd in actie te komen. Je hebt één dag per week en eens in de vier weken in het weekend storingsdienst. Storingen hebben ook geen negen tot vijf mentaliteit! Zelfstandig, klantgericht, ordelijk en initiatiefrijk zijn eigenschappen die je goed beschrijven. Tot slot heb jij passie voor installatietechniek!

Wij snappen dat er soms een drempel is om contact te leggen, is hier niet nodig, wij gaan graag met je in gesprek tijdens een kop koffie. Je mag ons ook een WhatsApp sturen naar 06-13140860 en vragen of de functie nog beschikbaar is.