Personeel

Twan Papenborg

Installatie Monteur

Opleiding
  • Vmbo-Metaal
  • Assistent Monteur Installatietechniek

Wat mij echt enthousiast maakt over mijn werk is de mogelijkheid om directe problemen of specifieke wensen van klanten te adresseren en oplossingen te bieden. Mijn nieuwsgierigheid en leergierigheid drijven mij voortdurend om nieuwe vaardigheden op te doen. Momenteel ben ik mij aan het verdiepen in de wereld van elektrotechniek door de opleiding ‘Monteur Elektrotechnische Installaties’ op niveau 2 te volgen.

De keuze voor Michorius was een bewuste; het werken in een particuliere setting spreekt mij bijzonder aan omdat het persoonlijke contact met klanten mij veel voldoening geeft. Bij Michorius voel ik me echt op mijn plek. Het team is niet alleen deskundig, maar ook uiterst vriendelijk en toegankelijk. Ik waardeer de warme en collegiale sfeer, waarin ik met iedereen goed kan opschieten. Dit maakt elke werkdag niet alleen leerzaam maar ook bijzonder aangenaam.

De diversiteit in uitdagingen die elke dag biedt en de kans om continu te groeien, zowel persoonlijk als professioneel, maken mijn werk bij Michorius uitermate boeiend en vervullend.

 

“Technologie is slechts zo slim als de mensen die het gebruiken.”

ONZE SHOWROOM

U kunt natuurlijk ook altijd een bezoek brengen in onze showroom. Daar hebben we onder andere diverse installaties in werking om u te laten zien.
Het hoeft niet perse nuttig te zijn…. Het kan ook mooi zijn.

Zoals de Twentenaren zeggen:
wie neugt oe, kump kear kiek’n

Contact details

Ontmoet het team van Michorius